Bli med Lilja og finn din indre kunstner!

Kurset starte 6. Juni 2020

Lyst å være med et kreativt miljø, få artige teknikker på video, som du kan male hjemme og få profesjonell veiledning på, når det passer deg!

En hilsen fra Lilja til deg, se den kreative prosessen og teknikkene:

Sikre din plass på kurset nå, bli med å finn den måten du elsker å male på!

Bli med og mal fantastiske akrylmalerier, bilder du vil like så godt, du hverken vil selge eller gi de bort!

Jeg er opptatt av at du er med på kurset fordi du virkelig kjenner på marg og bein at dette er hva du trenger for å komme videre i din kreative prosess. Jeg er så trygg på at du vil bare ELSKE kurset, at jeg kan gi deg 100% fornøyd garanti på 14 dager, etter kursstart 6. Juni. Finner du ut at dette ikke er noe for deg, får du alle pengene dine i retur! Vennlig hilsen, din kreative veileder, Lilja Kristjansdottir

Bildet ser fint ut, men fremdeles endel rot. De valgene som er tatt er fargevalg, en sondering på hva jeg liker med malingen, denne gangen bevegelsen, rytmen, noen teknikker. Jeg skal fortsette på bildet inne i portalen. Det som er typisk nybegynnere er at en stopper her i prosessen og er misfornøyd, en er her midt i, en kan kjøre seg fast her. Tips da er å stoppe, still bildet midt i stua så du ser det hver gang du passerer et par dager. SÅ.. tar du fatt igjen! Bli med meg inn, så ser du min videre kreative prosess!

Det er på tide at du tar det neste steget. Bli med å lær de tingene du trenger for å male de bildene du ønsker å male!

Lilja Kristjansdottir er utdannet lærer og kunstner. Hun liker å male natur, mennesker, dyr, abstrakt, realistisk, ulike teknikker, ja egentlig alt. Men først og fremst er hun god til å lære andre gleden i å male! La deg inspirere av hennes syn på maleriet, en lek med teknikker og farger.

Her har du Lilja, i 2017 Vant hun Ars Vitis Konkuransen og fikk sin akvarell på en vinflaske som ble solgt i hele Europa og Canada.