Bli med meg og mal kjempefine jugend hus!

 

Gratis film nedenfor, først et SUPERTILBUD!

Til deg som er nybegynner og ønsker å male sykt fine akvareller med meg, fremover mot sommeren, se nedenfor her, for supert tilbud!

TILBUD: Tilgang 1 år, 13 moduler

Orginalpris 5200,- NÅ i begrenset periode: 3200,- Vipses til 95932629 med din epost, for tilgang nå!

Moduler:

Du får tilgang til 3 moduler med en gang! Hvor du får info om utstyr, hvordan bruke utstyret og vi maler sammen to stilige bilder med bruk av enkle teknikker!

Deretter hver uke får du en ny modul, med nye spennende teknikker baket inn i fantastiske motiver! Kurset er for nybegynnere og dere som ønsker å lære flere teknikker!

I alt 13 moduler, med ca 67 filmer totalt!

(verdi 13700,-)

 

Extra:

Ubegrenset tilgang på Liljas veiledning og råd i 6 måneder via nett (verdi 4400,-)

Livstisdtilgang på portalen!

 

Hvis du bestiller plass innen fristen nedenfor:

Corona extra pakke settes utenfor døra di eller sendes deg, inneholder: A5 akvarellarkblokk, Penselen, malingspakke, svart penn og maskeringstape. Koster 600,- ekstra etter fristen nedenfor.

Verdien av alt dette er: kr 18700,-

Min pris er: 5200,-

Dere får kurset for kun 4800,- i en begrenset periode, for de som er tidlig ute og booker plass. Denne prisen ser du kun i denne perioden, etter tiden er gått ut, vil ordinær pris gjelde frem til kursstart.

100% fornøyd garanti eller pengene tilbake, i 14 dager!

Her er et tidligere webinar i sin helhet, kos deg med artige hus!

<3 Mvh Lilja

NÅ tilbud, et års tilgang til kr 3200,- for hele kurset 42 lignende video!

. Orignalpris 5200,-

Vips 3200,- med din epost til 95932629

Tilbudet gjelder i kort periode!

Lilja Kristjansdottir

Kem e herra dama da?? Jo det ska æ fortæll dæ, jepp e trønder som du sjer.. og nei, trenger ikke å skrive trøndersk! Men kan hende jeg glemmer meg av og til når jeg blir ivrig. Litt av hvert kan skje da, når jeg er ivrig, men det viktigste er om en har det gøy mens en holder på!

Jeg har tegnet og malt siden 5 års alderen, startet med maling av solnedganger, deretter blomster og deretter ballet det bare på seg! Idag har jeg eget atelier i Trondheim, underviser på ungdomskolen og har kurs på kveldstid. I feriene reiser jeg med deltakere til fjerne strøk og sannelig tegner og maler vi der også. Jeg elsker å være kreativ med andre, hjelpe de å oppdage hvor lekende lett det er, bare en knekker kodene bak teknikkene. Bli med meg, så kan du også male lekende lett alt du måtte drømme om.

Gleder meg til oppstart av kurset 1.mai og 13 uker fram utover sommeren, fullpakka med artige videoer og samhold, håper du blir med! <3