Bli med meg og mal flere spennende motiv!

Lær akvarell fra begynnelsen!

Det å ha frihet med akvarell, gir deg stolthet, slik at du kan male det du vil og menneskene rundt deg vil elske deg for det!

Moduler:

Du får tilgang til 3 moduler med en gang! Hvor du får info om utstyr, hvordan bruke utstyret og vi maler sammen to stilige bilder med bruk av enkle teknikker!

Deretter hver uke får du en ny modul, med nye spennende teknikker baket inn i fantastiske motiver! Kurset er for nybegynnere og dere som ønsker å lære flere teknikker!

I alt 13 moduler, med ca 67 filmer totalt!

(verdi 13700,-)

 

Extra:

Ubegrenset tilgang på Liljas veiledning og råd i 6 måneder via nett (verdi 4400,-)

Livstisdtilgang på portalen! 

Verdien av alt dette er: kr 18700,-

Min pris er: 5200,-

Dere får kurset for kun 4800,- i en begrenset periode, for de som er tidlig ute og booker plass. Denne prisen ser du kun i denne perioden, etter tiden er gått ut, vil ordinær pris gjelde frem til kursstart.

100% fornøyd garanti eller pengene tilbake, i 14 dager!

Her vil du kunne få svarene du trenger til å raskt nå de målene du ønsker deg i akvarell!

Lilja Kristjansdottir

Kem e herra dama da?? Jo det ska æ fortæll dæ, jepp e trønder som du sjer.. og nei, trenger ikke å skrive trøndersk! Men kan hende jeg glemmer meg av og til når jeg blir ivrig. Litt av hvert kan skje da, når jeg er ivrig, men det viktigste er om en har det gøy mens en holder på!

Jeg har tegnet og malt siden 5 års alderen, startet med maling av solnedganger, deretter blomster og deretter ballet det bare på seg! Idag har jeg eget atelier i Trondheim, underviser på ungdomskolen og har kurs på kveldstid. I feriene reiser jeg med deltakere til fjerne strøk og sannelig tegner og maler vi der også. Jeg elsker å være kreativ med andre, hjelpe de å oppdage hvor lekende lett det er, bare en knekker kodene bak teknikkene. Bli med meg, så kan du også male lekende lett alt du måtte drømme om.