Gratulerer med jubileet!

I anledning din  feiring ønsker jeg å gi deg supert avslag på mine malekurs! Du betaler kun 300,- for det kurset du velger, du kan velge å kjøpe et gavekort, du bruker på et kurs i Trondheim, eller du kan velge å kjøpe et nettkurs her og nå!

2. Velg nettkurs:

Nettkurset: Sommerlige prestekrager

Her vil du få en forsteålse av hvordan bygge opp naturlige blomster i tillegg til maleteknikkene.  Vipps 300,- til 95932629 med din epost. Så har du evig tilgang og kose deg med videoene når det passer deg! Mal på to marihøner og du har en romantisk gave, eller ha den som den er, og frisk opp et rom hjemme <3 (org.pris 400)

Nettkurset: Prestekrage og Marihøne

Bli med å se hvordan en maler dus bakgrunn, en prestekrage på nært hold og en kjempesøt marihøne! Vipps 300,- til 95932629 med din epost. Så har du evig tilgang og kose deg med videoene når det passer deg! Mal på to marihøner og du har en romantisk gave, eller ha den som den er, og frisk opp et rom hjemme <3 (org.pris 400)

Nettkurset: MIX abstrakt

Bli med å se hvordan en maler med ulike tilbehør, slik at du får en spennende abstrakt overfalte, du kan leke viodere et motiv på! Vipps 300,- til 95932629 med din epost. Så har du evig tilgang og kose deg med videoene når det passer deg! (org. pris. 990)

Nettkurset Sommerlige Hester

Vippse 300,- så får du opptaket og kan male denne idag! Kurset er laget til nybegynnere, du trenger ikke å være god i å tegne før dette kurset. Alt vil bli vist og forklart, slik at du får malt et fantastisk romantisk og sommerlig hestebilde! <3 (org.pris 400)