Få hjelp i dine malerier!

av Lilja Kristjansdottir

 

shadow-ornament

Første konsultasjonstime er gratis og uforpliktende!

Sammen med Lilja:

Finn ut hvor skoen trykker og stopper din kreativitet

shadow-ornament

Finn ut hva blir dine neste steg fram

shadow-ornament

Hva ønsker du med dine bilder?

shadow-ornament

Lilja hjelper deg å nå dine kreative mål!

shadow-ornament
shadow-ornament

Book en gratis samtale med Lilja her:

shadow-ornament

Book Gratis Samtale med Lilja her:

Du velger om samtalen er via nett som Meet eller Teams, eller om du er i Trondheim kan en ta samtalen fysisk i Liljas atelier i Kongens gata 84. Du booker samtale ved å sende mail hit: snillja@gmail.com. Lilja har mulighet ettermiddager kl 18-19. Send en mail, så avtaler du en gratis time! Tenk, du kan få en erfaren kunstmaler til å veilede deg alene, slik at du når nye nivå med dine bilder! Du vil få mye hjelp, på de tingene du ønsker hjelp på. Vet du ikke helt hva du ønsker hjelp med, kan dere se på bildene dine og finne det ut også, uansett blir det en trivelig og kreativ samtale. Om du velger å fortsette, at du synes hjelpen var super bra, koster neste time med Lilja 1100,- pr time.

Lilja Kristjánsdóttir

Har malt bilder i 30 år, er selvlært og utdannet. Underviser på ungdomstrinn og har holdt kurs for amatører, maleklubber, foreninger og nettkurs i en årrekke. Hun har erfaringen og rådene, slik at du finner din vei videre i dine bilder!

Teknikker

Lilja har lang erfaring innen mange teknikker, som akryl, akvarell, olje, tegning, pastell og kominasjoner av disse.

Bli med og etterpå mal fantastiske malerier, bilder du vil like så godt, du hverken vil selge eller gi de bort!

Trine Moen Heggeberget

“Jeg har malt lenge, men med minimal teknikkundervisning, og “roter i veg” med uvisst utfall. Noen ganger blir jeg fornøyd til slutt, men har for lite målretting fra start. Dette var lærerikt og mye mer pedagogisk enn det jeg ellers har opplevd på kurs! Skal benytte meg av teknikkene jeg lærte av Lilja!”

Trine Moen Heggeberget
Sagt etter nettkurset: Hav
Cathrine D, L

Jeg vil si noe om at jobben du gjør er viktig. Den setter mot i folk, får fram nye sider i dem selv. Jeg har selv en venninne som havnet på kurs hos deg og som nå maler i kjellerstuen helt på egenhånd" 

Cathrine D, L
Sagt generelt om nettkursene

Gi deg selv indre ro

Det å male, det å skape, er en fantastisk følelse!

Bli med kunstner Lilja og kjenn på den indre roen din, skap vakre bilder! Lilja Kristjansdottir er din personlige veileder hele veien <3