Hvorfor du MÅ dra til vest-Island


 

Hraunfossar

Dette forbløffende naturlige fenomenet finner du ved Hallmundarhraun lavaen. Her kommer det vann rett ut av veggen og renner ned i en elv. Går du lenger opp får du også sett den fine Barnafossen. Ikke langt å gå fra parkeringen, et spektakulært syn!

Paradisarlaut

Som å gå inn i et eventyrland, frisk og grønn mose på svart lavastein, en mørk blå kulp. Perfekt til å putte føttene dine oppi, før du finner deg fram til Fossen Glanni.

3. Gamle hus

Det er mange som har forlatt husene sine og flyttet til Reykjavik, så det er mange gamle og sjarmerende hus, som står å forfaller i vestfjordene. De har sin sjarm, de forteller en historie. Her vil det være videopptak og bilder, inspirasjons materiell til dine bilder. Samt malekurs i hvordan bygge opp et maleri med fokus på bygningen. Hvordan få fram en varm følelse i bildet.

4. Båtlivet

Er en viktig del av Island, mange jobber med å fiske på havet. Fisk står sentralt. Her blir det video fra det gamlefiskemottaket på Isafjødur, der har en lokal kunstner malt alle veggene full av livet med fisken. Vi lar oss inspirere og tar et LIVE kurs, hvor vi designer vårt eget utrykk ut ifra det vi har sett og maler sammen. Opptaket vi du ha tilgang på et år.

5. Alveriket

er stort på Island. Mange tror på at alvene har hjemsted på Island. De bor i naturen og inne i berget. Alvene er snille skapninger som tar vare på naturen og menneskene, som er snille med naturen. Flere steder på Island har de bygd veiene rundt stener det bor alver i! Her skal vi besøke steder som er kjent for alvene, vi skal prøve å koble oss på de og male vakre skapninger i ett med naturen. Det blir abstrakte og frie teknikker.

Forundingspakke!

Alle som er med meg på digital reise er med i trekning av en forundringspakke, med ulike gode smakebiter og islandske ting! Verdi 1000,-