Tre artige malerier,

av tre artige dyr.

3 mnd veiledning

Livstidstilgang

Bli med å lære teknikker sammen med Lilja

Lyst å være med et kunstnerisk samfunn, få nytt maleri hver måned, som du kan male hjemme og få profesjonell veiledning på, når det passer deg? Du har hele tiden to maleri tilgjengelig, du blir inspirert til å male ofte, slik at du blir bedre og bedre! Hele tiden nye teknikker og inspirasjon. Alt dette for kun 450,- pr mnd. Du kan melde deg etter hver måned. Eller du kan bestille tilgang for et år, til 4500,- !

(Melder du deg inn i Kreativ Verksted 2020, er denne portalen med på kjøpet! Info kommer, eller .. spør meg på mail om du vil sikre deg plass..)

Solsnu

Unn deg et abonnement i maleri kunnskap. Dette maleriet og et til ligger i abonnement-sportalen. Her kan du kjøpe en måned om gangen eller et år. Hver måned kommer et nytt akrylbilde vist via flere video. Du har full veiledning mens du er inne i denne portalen. Du kan ønske deg tema og motiv. Hver maleri ligger i portalen i to måneder.

AMCAR maleri

Ligger i abonnementportalen ut mars. Lærer om hvordan tegne i topunkt perspektiv og bygge opp et slikt bilde!

Neste maleri her er: MIX teknikk, kommer etter Solsnu...

Akryl Sommerfugl

Du har tilgang på videoene og full veiledning i 3 mnd, du får øvd i myk bakgrunn, glidende overgang og detaljer. Samt penselbruk og fargeblanding

Akryl Prestekrage

Du har tilgang på videoene og full veiledning i 3 mnd. Her er det tegnekunnskaper om blomster i ulike vinkler før vi maler. To maleri, denne du ser her  samt en lettere, blomster på avstand

Akvarell teknikker

Lyst å lære deg å male akvarell, her er alt på et nettkurs! Her lærer du alle grunnleggende teknikker vist i malerier du kan følge. Det er også mange frie teknikker og avanserte teknikker, fordelt på 12 kapitler, mange videoer, som viser deg enkelt hvert steg. Du kjøper livstids tilgang på videoene, du får veileding i 6 mnd.

Akryl Skog

Kommer..

Slik maler du ansikt

Dette er et kurs i akryl. Kurset består av 6 kapittel, som går igjennom ansiktanatomi, hvordan en maler hud, skygger, hvordan få fram volum og realisme i ansiktet

Perlemorskyer og lavendeleng

Kommer..

Gi deg selv indre ro

Det å male, det å skape, er en fantastisk følelse!

Bli med kunstner Lilja og kjenn på den indre roen din, skap bilder du kan gi bort, være stolt av eller til og med tjene penger på!

Sagt av Judith Løhre etter å ha deltatt på kurs:

"Liljas malekurs anbefales. Hun er meget behagelig, tålmodig og flink til å lære fra seg. Storkoser meg på de kveldene jeg er der og timene flyger avsted"

Sagt av Jorun Konstad etter å ha deltatt på kurs:

"Dette er bra! Jeg hadde ikke peiling på pensler og maling første gang jeg kom hit på kurs. Lilja hadde alt jeg behøvde. Både konkret, lerret, pensler og maling. Hun har også kunnskapen og evnen og lysten til å gjøre oss flinke! gode råd om hvor en får tak i material en trenger, hva som er bra maling, hva som ikke er det, hvor er tinga billig og bra.. og ikke minst, hvordan skal du få bildet du maler til å bli litt bedre! Alltid smilende, tålmodig, oppmuntrende og med en kjærlighet på pinne på luringa! Maling har blitt en hyggelig hobby for meg, etter at Lilja hjalp meg igang. Tusen takk, Lilja!"

Det er på tide at du tar det neste steget. Bli med å lær de tingene du trenger for å male de bildene du ønsker å male!

Lilja Kristjansdottir er utdannet lærer og kunstner. Hun liker å male natur, mennesker, dyr, abstrakt, realistisk, ulike teknikker, ja egentlig alt. Men først og fremst er hun god til å lære andre gleden i å male! La deg inspirere av hennes syn på maleriet, en lek med teknikker og farger.

Her har du Lilja, i 2017 Vant hun Ars Vitis Konkuransen og fikk sin akvarell på en vinflaske som ble solgt i hele Europa og Canada.

Til Liljas Kunst side på Facebook
Til FB side, fra kursene i Trondheim