Velkommen til vår infoside!

Her får du videoen med (minst!) 3 gode tips til hvordan du kan være en artig og trygg voksen, sammen med barn og ungdom du ønsker å tilbringe mer god tid sammen med!

Dette skjer videre:

Vil du bli med på pilot prosjektet til super lav pilotpris?

Vi vil igjennom 3 kurs og en Fb gruppe, vise deg hvordan du kan bruke maling og trygg kommunikasjon, å bygge en solid relasjon til .. bla bla .. Vi søker deg som er foreldre eller besteforeldre, som ønsker inspirasjon til artige aktivteter, som kan føre til viktige samtaler og dermed et tettere, mer ekte og trygt forhold dere imellom.

Kursets orginalpris er: 13 920,-

Tilbudsprisen er 6500,-

Helt syk prepris for 10 heldige deltakere: 2200,-

Når vi har 10 deltakere, stenges påmeldingen! Trykk på knappen, kommer du deg inn, er det plass!

Jeg er med!

Andre sier om Lilja og Therese:

Trine Moen Heggeberget

“Jeg har malt lenge, men med minimal teknikkundervisning, og “roter i veg” med uvisst utfall. Noen ganger blir jeg fornøyd til slutt, men har for lite målretting fra start. Dette var lærerikt og mye mer pedagogisk enn det jeg ellers har opplevd på kurs! Skal benytte meg av teknikkene jeg lærte av Lilja!”

Trine Moen Heggeberget
Sagt etter nettkurset: Hav
Cathrine D, L

Jeg vil si noe om at jobben du gjør er viktig. Den setter mot i folk, får fram nye sider i dem selv. Jeg har selv en venninne som havnet på kurs hos deg og som nå maler i kjellerstuen helt på egenhånd" 

Cathrine D, L
Sagt generelt om nettkursene