PERSONVERN

PERSONVERN

LiljaKurs.com (eid og drevet av Lilja Kristjansdottir) er opptatt av lesernes personvern. Tilliten fra leserne våre er svært viktig for oss, og derfor har vi et strengt personvern. Her forklarer vi hvordan vi henter inn og bruker cookies/informasjonskapsler, og hvordan vi ivaretar personvernet til brukerne.

  1. Hvem er behandlingsansvarlig?

Behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger som benyttes på ArtLilja er Lilja Kristjansdottir, orgnr.912585549.

  1. Hva er formålet med behandling av personopplysninger på nettstedet?

Formålet med behandling av personopplysninger på nettstedet, er i første rekke å gi den enkelte bruker en bedre opplevelse og utnyttelse av nettstedet.

  1. Hva er det rettslige grunnlaget for behandling av personopplysninger på nettstedet?

Liljakunst forholder seg til personopplysningsloven og ekomloven når det gjelder henholdsvis behandling av personopplysninger og bruk av cookies / informasjonskapsler på nettstedet.

Hjemmel for behandling av personopplysninger er personopplysningsloven § 8 a), jf. § 11. Det behandles ikke sensitive personopplysninger på nettstedet.

  1. Hvilke personopplysninger behandles?

Personopplysningene som behandles på nettstedet er den informasjon som legges inn ved bestilling av tjenester fra LiljaKurs, samt at nettstedet opererer med cookies/informasjonskapsler.

En cookie / informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på brukerens egen datamaskin / enhet, som gjør at nettsiden kan huske handlingene eller preferansene til den enkelte brukeren over tid, og hvor ofte brukeren har vært på nettsiden.