Her en liten sniktitt av en video fra portalen. Denne er video 2 av 3, tatt fra

modul 1 - Hest

Les om de andre modulene nedenfor

Det å ha frihet med tegning, gir deg stolthet, slik at du kan tegne det du vil og menneskene rundt deg vil elske det!

Innhold moduler:

Modul 0 - Utstyr

Modul 1 - Storslagne hester

Modul 2 - Ansikt med attidude!

Modul 3 - Manga tegneserier

Modul 4 - Vårens fugler og blomster

Modul 5 - De kule dyrene: Ugle, Elefant og løve

Modul 6 - Eventyrlige engler og alver

Modul 7 - Magiske tegninger

(verdi 6700,-)

 

Ekstra:


Ubegrenset tilgang på Liljas veiledning og råd i 3 måneder via nett (verdi 2400,-)

Innhold bonuser:

Bonus 1: Triksene bak skyggelegging, vist på video, enkelt å følge 

Bonus 2: Triksene for tegning av Form og volum på et 2D ark 

Bonus 3: Forstå hvordan en tegner fantastisk dybde 

Bonus 4: Hemmelighetene kunstnerne bruker, for at andre vil kjøpe tegningen av deg! 

(verdi: 3160,-)

 

Verdien av alt dette er: kr 12260,-

Min pris er: 6100,-

Dere får kurset for kun 2400,- ! Du får full tilgang på alt, kan begynne og tegne NÅ!

Du kan delbetale som du vil, send meg mail, så avtaler vi <3

Mail: snillja@gmail.com eller ring: 9593 2629

100% fornøyd garanti eller pengene tilbake, i 14 dager!

Sagt om Lilja:

Sagt om tegnekurset:

“Det som er bra med video er at man kan sætte på stop og «studere» dvæle undervejs. Det giver ro”

“Det her er så artig. 😘 Tusen takk for flott kurs.”

“Jeg syns dette er et veldig bra kurs. Har lært mye om tegning allerede. Jeg ønsker deg også en god påske :)”

“Tuuuusen takk for hyggelig tilbakemelding! Den tar jeg virkelig med meg videre inn i dagen 🙂 Gleder meg allerede til jeg kan sette meg ned og tegne neste hest.

“Hest nr 2:) Jeg bruker lang tid merker jeg, nesten tre timer i dag også. Men jeg koser meg da! Blir så ivrig etter å få det til. Og det går an når du har laget så fine videoer! Artig, bra kurs så langt :)”

Her vil du kunne få svarene du trenger til å raskt nå de målene du ønsker deg i tegning!

Lilja Kristjansdottir

Kem e herra dama da?? Jo det ska æ fortæll dæ, jepp e trønder som du sjer.. og nei, trenger ikke å skrive trøndersk! Men kan hende jeg glemmer meg av og til når jeg blir ivrig. Litt av hvert kan skje da, når jeg er ivrig, men det viktigste er om en har det gøy mens en holder på!

Jeg har tegnet og malt siden 5 års alderen, startet med tegning av en sau, deretter fugler fra en fuglebok og deretter ballet det bare på seg! Idag har jeg eget atelier i Trondheim, underviser på ungdomskolen og har kurs på kveldstid. I feriene reiser jeg med deltakere til fjerne strøk og sannelig tegner og maler vi der også. Jeg elsker å være kreativ med andre, hjelpe de å oppdage hvor lekende lett det er, bare en knekker kodene bak teknikkene. Bli med meg, så kan du også tegne lekende lett alt du måtte drømme om. Utstillinger og salg har jeg bred erfaring med, inne i kurset er dette en egen bonus, slik at du vil kunne selge dine tegninger!

Gleder meg følge deg på din tegnereise på dette kurset, fullpakka med artige videoer og samhold! <3